סושי הפך לא רק למאכל יפני אהוב, אלא גם לטרנד קולינרי עולמי. עם הפופולריות הגואה של מנות כמו סשימי וניגירי, סכין לסושי הפכה לכלי חיוני במטבח של כל חובב אוכל יפני. במאמר זה נעמוד על כל מה שצריך לדעת על סכיני סושי, ההבדלים ביניהן לבין סכיני מטבח אחרות, וכיצד לבחור ולהשתמש בהן בצורה נכונה.
בלוג בנושאי סכין מטבח, סכין שף
המדריך המקיף: סכין קצבים מקצועית למטבח שלכם
בכדי להבין ולהשיג את החיתוך המושלם במטבח שלכם, חשוב במיוחד לבחור סכין קצבים נכונה. סכיני קצבים הם כלים חיוניים עבור כל שף מקצועי וביתי כאחד,
סכיני שף ומטבח יפניים מקצועיים: מדריך הבחירה והשימוש בסכיני שף
בעולם הבישול המקצועי וגם במטבח הביתי, אחד הכלים החשובים ביותר הוא הסכין. הבחירה בסכיני שף איכותיים יכולה לשדרג כל חווית בישול, להפוך עבודת חיתוך לקלה ונוחה יותר ואף להאריך את חיי הסכינים אם ישמרו כראוי. סכיני שף ממטבח יפניים בפרט נחשבים לאחת מהאפשרויות המועדפות בקרב שפים ובעלי בית כאחד, בזכות העבודת יד המדויקת, החומרים האיכותיים […]
סכין שווארמה – סכינים למכונת שווארמה – סכין שווארמה חשמלית
סכין שווארמה ידנית או סכין שווארמה חשמלית ושירותי השחזה לסכיני שווארמה. איך לבחור את הכלי הנכון ביותר עבורכם? קראו עוד בקליק כאן
אבן להשחזת סכינים – אבן השחזה
מה היא אבן להשחזת סכינים? אבן להשחזת סכינים, או בשמה המקצועי – אבן השחזה, היא כלי חיוני בעולם הבישול והמטבח.לאורך ההיסטוריה נמצאו אבני ההשחזה בשימוש. אבני ההשחזה לסכינים משמשות לחידוד וחידוש להב הסכין כמו גם בחרבות. מה היא משימתה העיקרית של אבן ההשחזה? משימתה העיקרית של אבן השחזה היא החידוד והשחיזה של סכינים. בין סכיני […]
ההיסטוריה של סכיני מטבח
במאמר זה נציג בכלליות את ההיסטוריה המרתקת של סכיני המטבח. מאז העת הקדומה ועד היום, סכינים משמשים ככלי חיוני במטבחים ברחבי העולם, החל ממטרת חיתוך ופילוח ועד לשימוש כאובייקט עיצובי. נביט בתולדותיהם של הסכינים ונגלה כיצד הם השתנו והתפתחו עם התפתחות הטכנולוגיה, התרבות והצרכים האנושיים.
סכין גבינות – סכין לחיתוך גבינות קשות וגבינות רכות
אחד מהדברים שאתם באמת אוהבים, זה לאכול גבינות? גבינות מהוות חלק בלתי נפרד מכל ארוחה שלכם והרבה פעמים אתם גם מגישים אותן לאנשים שבאים לאכול אצלכם? אם כך, אין ספק שאתם מבינים משהו בנושא. ראשית, יש כל כך הרבה סוגים של גבינות, כך שבחירת הגבינה הנכונה זו לא תמיד משימה קלה. שנית, כל מי שאוהב […]
סכין דגים לכל הבשלנים שבנינו
התחלתם לא מזמן דיאטה שכוללת בעיקר דגים, ירקות ובשר? אם כך, ברור שאתם צריכים גם ללמוד לבשל את כל המאכלים האלה בעצמכם. מעבר לכך שכדאי יהיה לקנות פרודוקטים טובים וטריים, ורצוי יהיה למצוא מתכונים טובים, אתם חייבים גם כלי עבודה. ממש כפי שגנן לא יוכל לעבוד בלי כלים מתאימים, כך קורה גם למי שנמצא שעות […]
סכין דגים – סכין דגים מקצועית
לאחרונה שמתם לב שמה שאתם באמת אוהבים לעשות, ומה שמרגיע אתכם, זה לבשל? אתם לא לבד. אנשים רבים בעולם המודרני והלחוץ שבו אנחנו חיים מחפשים תמיד את הדרך להירגע, ורבים מוצאים בין הכיריים את השקט הנפשי. מה שכן, אתם הרי רוצים להשתפר ולהכין בכל פעם מחדש עוד ועוד תבשילים אחרים. בין אם אתם מבשלים רק […]
מה מיוחד בסכין לקיצוץ בשר
סכין לקיצוץ בשר בכל בית בישראל משתמשים במטבח עם סכינים למגוון מטרות. בלי סכין כמעט ובלתי אפשרי להתנהל במטבח – לקצוץ ירקות לסלט או לתבשיל, להפריד בין חתיכות של מאכלים ולבצע עוד פעולות רבות שעבורם צריך סכין טובה. רכישה של סכין איכותית היא חשובה מאוד ומקלה על החיים במטבח. ישנם ירקות קשים יותר לחיתוך כמו […]